RESTAURANT SANDRA BARLAD – PENSIUNE BARLAD


Restaurant Sandra Barlad, Sala de evenimente Barlad organizeaza nunti, botez sau evenimente corporate.


Restaurant Sandra


Restaurant Sandra Barlad este o locatie premium unde poti sarbatori cele mai frumoase momente, din cadrul unei nunti sau botez. Colaboram cu furnizori locali de servicii pentru a va oferi tot ce aveti nevoie.


Organizarea unui eveniment de success necesita un consum considerabil de timp si energie. de aceeia Restaurantul Sandra din Mun. Barlad, Jud. Vaslui, va sta la dipozitie pentru a va scapa de aces stres. Restaurantu Sandra  Barlad, va asteapta intr-o ambianta intima si eleganta, cu un meniu traditional si international. Restaurantul Antique va sta la dispozitie cu doua sali  de evenimente, avand fiecare cate 200 de locuri. In cadrul complexului Sandra mai dispunem  si de o pensiune de 3 stele, avand o capacitate de 26 de camere.In aceasta superba locatie Restaurant Sandra Barlad, se poate organiza a diferite evenimente.


Restaurant Sandra, organizeaza evenimente private (zile onomastice, nunti sau botezuri), dar si evenimente corporate, ca de exemplu lansari de produse, petreceri de companie, traininguri, conferinte de presa, cocktailuri sau evenimente neconventionale.  Venim in sprijinul organizatorilor cu Pensiunea Sandra ce dispune de 26 de camere precum si cu sala de festivitati.


NUNTA DE VIS

 


Primul pas în organizarea unei nunți este alegerea locației . Restaurantul Sandra este elementul esential în nunta dumneavoastră. Restaurantul Sandra dispune de un numar de 200 locuri. Este important să alegeți corect locația pentru că ea trebuie să se asorteze cu personalitatea și dorințele dvs.


– Alegând Restaurant Antique faceți alegerea perfectă! –


In incinta restaurantului Sandra aveti acces la internet wireless atat in restaurant cat si in cadrul pensiunii noastre.

 
RESTAURANT PENSIUNE SANDRA BARLAD


Restaurant Sandra BarladGradina Restaurant Sandra Barlad
Sala de festivitati Restaurant Sandra BarladSala de festivitati Restaurant Sandra Barlad
Sala de festivitati Restaurant Sandra BarladSala de festivitati Restaurant Sandra Barlad
Sala de Evenimente Barlad - Restaurant Sandra Barlad  Sala de festivitati Restaurant Sandra Barlad

PENSIUNEA SANDRA BARLAD


PENSIUNE BARLAD pensiunea Sandra Barladpensiunea Sandra Barlad
PENSIUNE BARLAD SandraGradina Restaurant Sandra Barlad
  
[seperator style=”margin-top:20px”]

CONTACT  RESTAURANT SANDRA BARLAD


TELEFON: 0744.513.982


Adresa: Str. Bariera Puiesti, Bârlad 


Cont Facebook Restaurant Sandra: Mini Logo Facebook [seperator style=”margin-top:20px”]

Harta Restaurant Sandra Barlad [seperator style=”margin-top:20px”]

Celor de la Restaurantul Antique Barlad, am avut si deosebita placere de a le filma si o reclama ce poate fi vazuta in portofoliul nostru, aici:  Filmare Spot Publicitar Restaurant Sandra.

[top]
[clear]