RESTAURANT ANTIQUE BARLAD – SALA DE EVENIMENTE BARLAD


Restaurantul Antique Barlad, Sala de evenimente Barlad organizeaza nunti, botez sau evenimente corporate


Restaurant Antique Logo


Este cunoscut tuturor ca organizarea unui eveniment de success necesita un consum considerabil de timp si energie. Restaurantul ANTIQUE  Barlad, va asteapta intr-o ambianta intima si eleganta, cu un meniu traditional si international. Restaurantul Antique va sta la dispozitie cu o sala avand in total o capacitate de 100 ( o suta), locuri in care se poate organiza a diferite evenimente.


Restaurant Antique Barlad, organizeaza evenimente private (zile onomastice, nunti sau botezuri), dar si evenimente corporate, ca de exemplu lansari de produse, petreceri de companie, traininguri, conferinte de presa, cocktailuri sau evenimente neconventionale.


NUNTA DE VIS

 


Primul pas în organizarea unei nunți este alegerea locației și chiar dacă pare ușor la prima vedere. Restaurantul Antique este elementul principal în nunta dumneavoastră. Este important să alegeți corect locația pentru că ea trebuie să se asorteze cu personalitatea și dorințele dvs.
Alegând Restaurant Antique faceți alegerea perfectă!


EVENIMENTE CORPORATE


Restaurant Antique dispune de servicii perfect adaptate pentru cele mai reușite evenimente. De la petreceri anuale de companie, la lansare de produse, la petreceri de firmă de Crăciun, petreceri aniversare și orice alte evenimente legate de viața unei companii.


SERVICII

In incinta restaurantului aveti acces la internet wireless atat in restaurant cat si in minunata gradina. In acest decor se poate servi masa incepand de la micul dejun in prospetimea diminetii pana la cinele tarzii la lumina felinarelor si reavanul serilort.

 
RESTAURANT ANTIQUE BARLAD


Sala de Evenimente Barlad Restaurant Antique Restaurant Antique Logo
Restaurant Antique Logo Restaurant Antique Logo
Restaurant Antique Barlad Restaurant Antique Logo
Restaurant Antique Logo     Restaurant Antique Logo[seperator style=”margin-top:20px”]

CONTACT  RESTAURANT ANTIQUE BARLAD


TELEFON: 0741.072.8305


Adresa: Str. Bariera Puiesti, Bârlad 


Cont Facebook Divers Band: Mini Logo Facebook [seperator style=”margin-top:20px”]

Harta Restaurant Antique Barlad[seperator style=”margin-top:20px”]

Celor de la Restaurantul Antique Barlad, am avut si deosebita placere de a le filma si o reclama ce poate fi vazuta in portofoliul nostru, aici:  Filmare Reclama Antique Barlad

[top]
[clear]