Întrebări Frecvente puse la Studioul Victor Ghinea Videograf - Fotograf

1In ce localitati sunt disponibile serviciile oferite de dumneavoastra?
In orice localitate din tara, sau din strainatate, cu adaugarea costurilor pentru transport.
2Cati videografi vor fi prezenti la evenimentul nostru?
Unul, doi sau trei, in functie de pachetul ales de dvs.
3Cine vine la nunta noastra?
Eu, Victor Ghinea, ca videograf principal + colaboratorii in cazul filmarii multicam si fotograful. In functie de pachetul ales.
4Cat timp stati la nunta noastra?
In ziua evenimentului, voi sta de la pregatiri (make-up) pana la sfarsitul petrecerii de la restaurant. Nu mai tarziu de ora 05.00
5Cine realizeaza montajul?
Avand in vedere ca prioritatea numarul unu pentru mine, este ca fiecare film realizat sa fie presonalizat, in functie de personalitatea celor din fata camerei de filmat, eu sunt cel mai potrivit pentru a realiza atat filmarea cat si montajul intregului film, dar si al trailer-ului sau a altor materiale filmate cum sunt filmari save the date sau filmari trash the dress.
6Cat timp dureaza pana primim materialele foto video de la nunta?
ncepand cu sezonul 2016, termenul de livrare pentru materialele foto video va fi de maxim 3 luni de zile. Fiecare eveniment trebuie tratat cu aceiasi atentie si de aceea apreciem clientii ce inteleg munca ce o depunem in fiecare sezon, pentru a multumi pe toata lumea. Cu siguranta ne dorim sa livram cat putem de repede produsul final, dar consideram ca o marja de timp este binevenita pentru situatii neprevazute. De aceea va rugam sa informati persoanele interesate (nasii, parintii si invitatii), de durata de livrare, pentru a nu insista si pentru a nu grabi procesul de editare si montaj.
7Cum trebuie sa procedam daca am stabilit data nuntii, si dorim rezervarea datei pentru serviciile foto video?
Contactul telefonic este primul pas, si cel recomandat. Daca nu aveti posibilitatea sa ne sunati, accesati pagina de contact si completati formularul cu toate infomatiile despre eveniment. Va vom contacta cat de repede, pentru a confirma disponibilitatea datei si pentru a discuta partea de servicii si preturi aferente. Ulterior ne vom intalni pentru semnarea contractului, iar pentru rezervarea datei o plata in avans este necesara. In caz de imposibilitate de contact direct, vom purta o discutie telefonica pentru a stabili pachetul dorit, iar rezervarea datei va fi realizata prin transfer bancar.
 

Daca nu ati gasit raspunsul la intrebarea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la tetefon +04 0741 220 434 sau prin intermediul formularului de contact de mai jos

Formular de Contact Victor Ghinea


  Numele si Prenumele: (obligatoriu)

  Adresa de email: (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu):

  Tip Eveniment (obligatoriu):

  Tip Serviciu (obligatoriu):

  Locatia Evenimentului (obligatoriu):

  Data Eveniment(obligatoriu):

  Mesajul (obligatoriu):

  Dovedeste ca nu esti robot (obligatoriu):

  Toate aceste informatii sunt prelucrate in conformitate cu politica GDPR si sunt sterse automat din sistem imediat dupa ce se raspunde mesajului.

  Numele si Prenumele, numarul de telefon, adresa de email, locatia si data evenimentului, ne sunt necesare pentru a va putea raspunde cat mai corect solicitarilor dvs.
  Webiste-ul Victor Ghinea nu prelucreaza date cu caracter personal