Fotograf Vaslui - fotograf nunta Vaslui
Fotograf nunta Vaslui
11/10/2017
Filmari-Nunti-After-Weeding Catalin-&-Anca (5)
Filmări Nunți After Weeding Catalin & Anca
24/10/2017
Fotograf Vaslui - fotograf nunta Vaslui
Fotograf nunta Vaslui
11/10/2017
Filmari-Nunti-After-Weeding Catalin-&-Anca (5)
Filmări Nunți After Weeding Catalin & Anca
24/10/2017

Ce inseamna Filmarea Love Story

Ce inseamna Filmarea Love Story? / Ce este Filmul Love Story? aceste intrebari ne sunt adresate destul de frecvent… Vom incerca sa raspundem astazi in continuarea acestui articol acestor intrebari si vom „diseca” Filmarea Love Story. In speranta ca la finalul acestui articol sa intelegeti ce inseamna acest tip de filmare, ce presupune si cum se realizeaza filmul Love Story.

Dupa ce in articolul precedent, publicat pe blogul nostru de filmari nunti, am discutat despre Ce este Filmarea Save The Date, astazi in continuarea acestei mini serii de articole, vom discuta despre un alt tip de filmare pentru nunta, respectiv despre Filmarea Love Story.

Ce este Filmarea Love Story? sau Ce este Filmarea Povestii de Dragoste

ce este filmul love storyFilmarea Love Story, de regula, face parte din categoria filmarilor efectuate inainte de ziua nuntii ( dar  poate fi filmat si dupa data nuntii, ca si o marturie in timp ).

Filmarea de tip Love Story este o filmare de aprox 4 pana la maxim 6  minute, in acest tip de filmare cei doi miri isi spun efectiv povestea lor de dragoste, povestea cum s-au cunoscut ei.  Aceasta poveste poate fi spusa ca un interviu, sau filmata in locurile unde s-au intalnit prima data, sau unde a cerut-o de de sotie…

 


[Filmele noastre Love Story, sunt o sansa pentru tine de a-i spune lumii cum si de ce te-ai indragostit. Cum v-ați intalnit, Ce te-a făcut să te indragostesti, de ce abia astepti sa te casatoresti.

Sa incepeti calatoria de nunta cu un film care impartaseste cu prietenii și familia, povestea care te-a facut sa o ceri de sotie sau sa spui DA!, povestea care a pus un inelul pe degetul tău.

Ce ar trebuie sa cuprinda Filmarea Love Story?

Ce inseamna Filmarea Love Story

Filmarea Love Story trebuie sa spuna, in mod romantic, cum s-au cunoscut cei doi tineri, ce au simtit atunci si cum a evoluat relatia celor doi indraostiti. Love Story este Povestea de dragoste a celor doi viitor miri si poate continua de la momentul cand s-au cunoscut, pana in momentul in care el a cerut-o pe ea in casatorie… sau chiar pana in ziua nuntii

Filmarea Love Story, este povestea de dragoste a viitorului cuplu si este calea cea mai buna, de a va saluta oaspetii sositi la nunta, este un clip de nunta scurt, de obicei pana la maxim 6 minute, care surprinde povestea romantica, sau de ce nu povestea hazlie a intilnirii cuplului.

Cand,  De ce, Unde se realizeaza acest tip de Filmare Love Story?

Cand se realizeaza acest tip de Filmare Love Story?

Dupa cum spuneam mai devreme, filmarea Love Story se realizeaza de regula inainte de ziua nuntii, de catre o echipa de videografi, plini de energie si cu multa pasiune, asa cum suntem noi la Victor Ghinea 🙂 .

Aceasta poveste de dragoste urmand a fi vizualizata in ziua nuntii, filmul Love Story fiind o marturie a celor doi miri, o marturie in care cei doi tineri, le spun invitatilor de la nunta povestea lor, cum s-au cunoscut si cum a evoluat frumasa lor povestea de dragoste.

Dar Filmul Love Story poate fi filmat si ulterior zilei nuntii, acesta fiind folosit ulterior, in anii ce stau sa vina, la celebrarea zilei casatoriei… Sau pentru a raspunde la intrebarea copiilor sau a nepotilor:

Mami, dar tu cu tati cum va-ti cunoscut?

Cel mai simplu mod de a raspunde unei astfel de intrebari este un film, un film care sa surprinda si sa pastreze vie imaginea acele zile, ziua in care va-ti cunoscut, Filmul Love Story

De ce se realizeaza acest tip de Filmare Love Story? si la ce-mi trebuie o Filmare Love Story?

In afara vizualizarii din ziua nuntii, aceata filmare Love Story este o marturie peste timp, asa cum spuneam mai sus, pentru urmasi celor doi miri, numai buna de vizualizat la sarbatorirea zilei in care acestia s-au casatorit, sau chiar a nuntii de Aur…

Aveti mai multe posibile optiuni de a utiliza acest clip de nunta:

  1. Puteti sa-l distribuiti pe Facebook, pe conturile de social media ca prietenii familia sa va cunoasca povestea voastra de dragoste;
  2. Puteti sa-l includeti pe site-ul de nunta ( aceste site-uri de nunta sunt un nou trend, trend care incepe sa prinda din ce in ce mai mult. Dar despre asta vom vorbi in viitor in cadrul unui articol de pe blogul de filmari nunti, Victor Ghinea );
  3. Puteti sa-l aratati la petrecerea de nunta, la petrecerea burlacilor sau a burlacitelor…;
  4. Puteti sa-l aratati pe un ecran / monitor la intrarea in sala de evenimente unde se desfasoara nunta, astfel invitatii avand posibilitatea sa-l vizualizeze in timp ce sunt primiti de catre miri si familiile acestora;
  5.  O alta posibilitate este ca acest film Love Story sa ruleze pe un ecran mare, pe fundal in momentul primului dans…

Un mare avantaj al acestui film este acela ca îl puteți păstra pentru totdeauna!.

Unde se filmeaza acest tip de Filmare Love Story?

Filmarea Love StoryFilmul Love Story poate fi realizat in ori ce locatie, totul tine doar de bugetul acordat acestui film de nunta ( au fost cazuri, cand cei doi miri s-au cunoscut in tari indepartate ( Anglia, Italia…), si au vrut ca povestea lor de dragoste sa reproduca exact acel moment, cand s-au cunoscut, exact in acea locatie in care s-au cunscut ).

Aceasta filmare Love Story poate fi filmata insa si cu un buget redus, fara deplasari costisitoare, intr-o locatie romantica din apropiere sau chiar in incinta restaurantului /a salii de ceremonii, unde urmeaza sa se desfasoare nunta, sau chiar acasa, sub forma unui interviu… Totul tine de imaginatie si de bugetul alocat acestei filmari

 

Noi echipa de filmari nunti Victor Ghinea, petrecem mai multe ore cu voi, obtinând niște cadre cinematografice si romantice în jurul locațiilor preferate. Putem include și un tip de interviu, dacă doriti sa folositi clipul pentru a explica modul în care v-ati întâlnit!

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI!,  PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE INCLUDEREA UNEI FILMĂRI LOVE STORY ÎN PACHETUL VIDEO DE NUNTA!

Cum Arata un clip Love Story?

Mai jos aveti cateva filmari de tipul Love Story, filmari  Love Story din portofoliu Victor Ghinea

Iata un exemplu de Film Love Story, un videoclip Love Story cinematic, filmat de videograful Victor Ghinea, in Italia, film a carui protagonisti Irina si Razvan s-au cunoscut datorita unei defectiuni produsa la masina Irinei… :

Și aici aveti un alt exemplu de filmare Love Story, in care cei doi miri ( Mihaela si Dan), s-au intalnit prima data la mare:

Esti in cautarea unui Videograf de Nunta pentru a-ți filma CLIPUL LOVE STORY?

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE INCLUDEREA UNEI FILMĂRI LOVE STORY ÎN PACHETUL VIDEO DE NUNTA!

Vă vom mai spune un mic secret: Dacă ne urmăriți îndeaproape si  pe contul de facebook, acolo mai lăsăm din când în cand și oferte cu reduceri de prețuri pentru diferite tipuri de filmări nunți….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *